Kunststof Kozijnen

Vroeger waren houten kozijnen populair. Maar tegenwoordig zien we steeds meer kunststof kozijnen.


Kunststof kozijnen zien er niet meer zo plastic achtig uit. Maar hebben nu een mooie natuurlijke uitstraling. En het grote voordeel blijft dat het onderhoudsvrij is. KoDakZo laat uw kunststof kozijnen met het K-Vision profielen maken. Bij dit systeem is tevens een WoodLine® verbinding mogelijk.

K-vision kunststof kozijnen K-vision kunststof kozijnen zijn echt een pluspunt voor uw woning. Wat voor type woning u ook heeft er is altijd een passend kozijn verkrijgbaar.


• Vele uitvoeringen en kleuren leverbaar

• Nooit meer schilderen

• Inbraakwerend

• Hoge isolatie

• Duurzaam en van hoge kwaliteit, dus jarenlang onbezorgd genieten van uw investering


Woodine® rechte verbinding bij kunststof kozijnen Niet van echt hout te onderscheiden. De uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Of het nu een moderne of landelijke woning betreft, met WoodLine® heeft u altijd een passende oplossing. Liever aluminium dan kunststof? Ook hiervoor kunt u bij KoDakZo terecht.

Kunststof kozijnen

De moderne kunststof kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, zeker als u voor de woodline uitvoering kiest. De natuurlijke houtnerf en de mooie verbindingen maken het dat u geen verschil meer kunt zien tussen hout en kunststof. Alleen hoeft u deze niet meer te schilderen.

Deuren

Deuren kunt u in allerlei stijlen krijgen, van modern tot klassiek. Als tuindeur of als voor deur, enkel of als dubbele deur. Zo is er altijd een die bij uw huis en bij uw budget past.

Schuifpui

Schuifpuien worden steeds populairder. Als mooie grote doorgang naar uw tuin is dit een ideale oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in kunststof of in een moderne uitvoering van aluminium.

Dakkapellen

Meer ruimte met een KoDakZo dakkapel

Weinig ruimte op de zolderkamer vanwege al die schuine wanden?

Een KoDakZo Dakkapel biedt uitkomst en maakt van uw zolder een ruime, lichte kamer die tal van mogelijkheden biedt. Dit geeft u veel meer mogelijkheden voor een slaapkamer, badkamer, hobby- of studeerkamer.

De indeling en afmeting worden naar wens op maat gemaakt. Zo zorgen we er voor dat de vloeroppervlakte op uw zolder optimaal kan worden benut.


Hoge kwaliteit en onderhoudsarm

KoDakZo Dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Natuurlijk zijn de KoDakZo Dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. De dakkapel wordt uitgevoerd met een K-VISION kunststof kozijn van KoDakZo Kozijnen. In de afwerking heeft u diverse mogelijkheden en ook kunt u desgewenst kiezen voor een complete binnenafwerking.

De kosten verschillen dan ook en worden speciaal voor u berekend. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw dakkapel op maat. U kunt direct onze showroom met dakkapellen bezoeken of hiervoor een afspraak. Dan ontvangt u een geheel vrijblijvende aanbieding.


Bij KoDakZo Dakkapellen kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van een dakkapel, ook voor aanvullende opties en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres! Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Raamhorren

Met de speciaal voor het draai-kiepraam ontwikkelde raamhor geeft u de insecten geen kans om uw humeur te verpesten. De op maat gemaakte raamhor is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Deze raamhorren zijn in meerdere kleuren leverbaar.

 

Rolluiken

Aluminium rolluiken,uitsluitend leverbaar met elektrische bediening met Somfy motor, zorgen voor zonwering en verduistering van uw ruimte en bestaan uit geïsoleerde lamellen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.


Screen

Onze screen zijn van aluminium met doek in kleur en zijn uitsluitend leverbaar met elektrische bediening met Somfy motor

 

Ventilatie roosters

Ventilatie rooster kunnen geplaatst worden in de draaidelen of vast glas en zijn leverbaar in de kleur blank aluminium en alle RAL kleuren.

 

Binnenzonwering

Ook voor binnen zonwering, bestaan uit verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen kunt u bij ons terecht. Uw binnen zonwering wordt aan de binnenzijde van uw dakkapel gemonteerd.


Linnenkast onder vensterbank

Wanneer u geen ruimte heeft voor het plaatsen van een linnenkast dan kunnen wij dit voor u maken onder de vensterbank in de dakkapel. 


Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op >